Festivals + -

Onze artiesten staan op de grootste festivals van Nederland. Wij weten waar jouw doelgroep warm voor loopt en kunnen je helpen om de sterkste line-up mogelijk neer te zetten!

Clubs + -

We verzorgen nachtprogrammeringen van clubs door het hele land. Als eigenaar van onze eigen club “On The Rocks” staan wij dicht bij de doelgroep en weten wij wat er speelt. Wij kennen beide kanten.

Teenage + -

Onze artiesten zijn enorm populair bij de teenage doelgroep. Wij organiseren zelf 12+ events door het hele land en kunnen je precies vertellen wat wel en niet werkt!

Programmering + -

Onze aanpak is persoonlijk en op maat. Of je nu op zoek bent naar een volledige programmering of slechts één artiest, wij werken graag samen om ervoor te zorgen dat jouw event aansluit bij jouw doelgroep en organisatie. Bovendien houden wij van een goed gesprek en zijn we altijd bereid om te brainstormen en naar vergaderingen te komen. Je bent altijd welkom voor een kop koffie of biertje bij ons op kantoor. Wij staan dag en nacht voor je klaar om jou te zorgen dat de juiste artiesten jouw evenement naar een hoger niveau te tillen!

semvandijk

Our Clients_

B

Boek de toekomst

Fix Agency vertegenwoordigd de toekomst. De artiesten zijn enorm populair bij de jeugd en dat is te zien aan hun following. Hou ze in de gaten want ’the future is here’.

A

Boek onze artiesten

Firstnoise Bookings vertegenwoordigd Nederlands grootste (opkomende) sterren van deze tijd. Laat je adviseren en boek de artiest die perfect matcht bij jouw event!

C

Boek reality sterren

Meer dan ooit gaat het publiek hard op de realitysterren van nu. Ex On the Beach, Temptation Island, je vindt de meest actuele realitysterren bij Hall of Fame Agency.

Heb je vragen? Stuur ons een bericht!

    Adres

    Promenadeplein 113, 2711 AB Zoetermeer

    E-Mail

    info@firstnoisebookings.nl