EVENTS_

eventspage

Firstnoise Events

In 2011 besloten twee jonge ondernemers hun liefde voor de nightlife te verwezenlijken met hun eigen evenement: “omdathetkan”. Na een succesvolle eerste editie in een uitverkocht Amphion Zoetermeer werd JDeventsNL opgericht.

Maar toen Amphion haar deuren in 2012 sloot, werd het bedrijf geconfronteerd met een groot uitdaging. Ondanks de beperkte ervaring, besloten wij de uitdaging aan te gaan en organiseerden een eigen festival met veel succes. Hierdoor kreeg wij de motivatie om door te gaan met meer evenementen.

In de jaren die volgden groeide ons bedrijf snel en werden wij gevraagd om evenementen door het hele land te organiseren. Met ons getalenteerde team creƫerden wij unieke en spectaculaire evenementen die bewonderd werden door veel mensen in vele steden.

Maar de komst van een pandemie legde ons bedrijf onverwachts stil in 2020. Met een pop up terras en diverse kleinschalige sitdown events zijn wij die jaren door gekomen.

Net na de pandemie hebben wij onze activiteiten verder uitgebreid door onze eigen club te openen en onze boekings agency verder uit te breiden.
Wij kijken terug op onze reis met trots en zijn dankbaar voor het succes dat wij tot op heden hebben bereikt.

60.000+ aantal bezoekers per jaar

Actief sinds 2011

Instagram Fotos

Concepten

Hitmachine

Fix

LIT NYE

Cortisol

Borrelaars

Technodeuntje

Ticketshop