Firstnoise

Firstnoise BookingsSigning: Firstnoise x Famke Louise

Signing: Firstnoise x Famke Louise

Firstnoise is verheugd om aan te kondigen dat Famke Louise zojuist een exclusief contract heeft getekend om deel uit te maken van ons talentenbestand. Deze Nederlandse zangeres en rapper heeft in korte tijd een groot publiek opgebouwd met haar unieke stijl en gevoelige teksten.
Met miljoenen streams op haar liedjes, is Famke Louise opgestegen tot een van de meest populaire en invloedrijke artiesten van haar generatie. Haar muziek is een mengsel van hiphop, pop en R&B.
Famke Louise is ook bekend om haar opvallende en iconische stijl en heeft een aanhoudende aanwezigheid op sociale media. Hierdoor is ze niet alleen een getalenteerde artiest, maar ook een rolmodel voor jongeren door het hele land.

Wij zijn erg verheugd om Famke Louise te verwelkomen bij Firstnoise en we kijken uit naar een samenwerking die gericht is op het verder uitbouwen van haar carrière en het bereiken van nog meer fans in binnen en buitenland.
Blijf op de hoogte van Famke Louise en haar nieuwste muziek door haar te volgen op haar sociale media-kanalen en haar liedjes te streamen op populaire platforms zoals Spotify en Apple Music.